Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Early Bird-tickets Vakdag fondsenwerving 2023 vanaf vandaag te verkrijgen

Nieuws

23 mei 2023

De eerste tickets voor de Vakdag fondsenwerving 2023 in het Beatrix Theater in Utrecht zijn vanaf vandaag te verkrijgen. Reserveer vóór 1 juli 2023 je ticket om te profiteren van de Early Bird-korting! 

door Redactie Vf

Deze editie van de Vakdag fondsenwerving, dé ontmoetingsplaats voor goede doelen en non-profits die zich met het werven van (aanvullende) financiële middelen bezighouden, wil je niet missen. Het Vakdag-team werkt aan een inspirerend en leerzaam programma, met onder andere spectaculaire plenaire Keynotes in de grote theaterzaal en sessies in zes professioneel ingerichte sessiezalen. Het wordt weer een dag vol inspiratie, tips, adviezen en netwerkmogelijkheden. 

All-Inclusive 

Dit jaar zijn alle tickets all-inclusive. Dat wil zeggen dat koffie, thee, water, tussendoortjes, lunch én borrel zijn inbegrepen in de ticketprijs. Ook wordt het dit jaar mogelijk om je vooraf in te schrijven voor subsessies. 

Meld je aan! 

Zorg ervoor dat je je ticket in huis hebt. Als (non-profit) abonnee is het Early bird-ticket gratis, dus meld je snel aan! De early bird-periode loopt tot en met 30 juni.

Voor meer informatie, alle tarieven en de aanmeldpagina, zie de website van de Vakdag fondsenwerving 2023.

(C) Jaarbeurs Beatrix Theater

Meer over Vakdag Fondsenwerving Congressen Vakdag 2023 Utrecht Beatrix Theater Early Bird

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close