Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Keynote Resource Alliance over de ‘Talent Challenge’ in de goededoelensector

Nieuws

21 maart 2023

Hoe spreek je binnen de non-profitsector talent aan? Dat is een vraag die iedereen in de sector zichzelf tegenwoordig weleens stelt. Het werven en behouden van talentvol personeel is niet makkelijk. Morgen (22 maart) organiseert the Resource Alliance, organisator van het IFC congres, een Keynote webinar over dit onderwerp.

door Redactie Vf

De afgelopen drie jaar is de werkwijze van veel organisaties veranderd. Daarbij zijn ook generatieverschillen scherper naar de voorgrond getreden. Jongere teamleden hebben andere waarden drijfveren dan hun oudere collega’s, terwijl de werknemers die in de nadagen van hun carrière zitten juist niet makkelijk aan de bak komen. De resultaten zijn, volgens de organisatoren van het webinar, ‘berusting, stilletjes stoppen en een verhoogd aantal mensen met burn-out.’

Het inspelen op de positie van non-profits op de arbeidsmarkt wordt onder de noemer ‘The Talent Challenge’ besproken. Het webinar richt zich op wat een goed doel kan doen om mensen aan hun organisatie te binden en behouden. Keynote-spreker is Helena Sharpstone van ontwikkelingsconsultancy Sharpstone Skinner. Zij zal putten uit echte gesprekken met echte mensen in de sector: wat ze zeggen, wat ze willen en nodig hebben, en wat werkgevers moeten horen.

De sessie is woensdag 22 maart vanaf 16.00 gratis te volgen via een livestream. Geïnteresseerden kunnen zich registreren via deze link.

Meer over Non-profit Keynotespreker Webinar Resource Alliance Arbeidsmarkt

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close