Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Vakblad fondsenwerving zoekt ‘wisdom of the crowd’: sluit je aan bij onze kennis- en ideeëngroepen

Nieuws

9 maart 2023

Het Vakblad fondsenwerving wordt gemaakt voor en door mensen die actief zijn in de fondsenwervende sector en die op de hoogte willen blijven van nieuwe ontwikkelingen en mooie verhalen in dit constant ontwikkelende vakgebied. Onze lezers zijn bij uitstek de mensen die zulke ontwikkelingen als eerste opmerken en daar actie op ondernemen. Omdat wij geloven in de wisdom of the crowd, lanceert de Vf-redactie met veel enthousiasme twee Vakblad WhatsAppgroepen.

door Redactie Vf

Vak-ideeënapp

Heb je een suggestie voor een onderwerp waar we als redactie aandacht aan moeten besteden: in het blad, via onze onlinekanalen of op de Vakdag? Dan willen we je graag welkom heten in onze Vak-ideeënapp. De ideeën die in deze app worden gedeeld komen bij de redactie op de ‘longlist’. Met de redactie bespreken we of, wat en wanneer we het mee willen nemen. En misschien wil je zelf wel eens schrijven!

Vak-kennisapp

De tweede groep, de Vak-kennisapp, wordt in het leven geroepen zodat je met vakgenoten tips en ideeën uit te wisselen over nieuw ontdekte vermogensfondsen, proposals, sponsors of familiestichtingen. Van kennisdeling heeft tenslotte iedereen profijt!

Meld je aan

Wil je meedenken over het Vakblad en zelf in contact komen met sectorgenoten? Meld je dan aan door een mailtje te sturen naar redactie@fondsenwerving.nl met je telefoonnummer, o.v.v. Vak-ideeënapp en/of Vak-kennisapp en doe mee!

Meer over Kennis Vakblad fondsenwerving Vakdag Fondsenwerving

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close