Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Vakdag fondsenwerving 2023 op dinsdag 26 september

Nieuws

28 februari 2023

De veertiende editie van de Vakdag fondsenwerving zal plaatsvinden op dinsdag 26 september. Deze keer vindt de dag voor inspiratie, kennisuitwisseling en nieuwe perspectieven plaats in het Prinses Beatrix Theater in Utrecht, een prachtige locatie aan het Jaarbeursplein, net naast het Centraal Station.

door Redactie Vf

Hoofdredacteur Petra Hoogerwerf: ‘We hopen jullie allemaal te zien met een mooi programma. Dé netwerkdag voor onze sector. Heb jij een suggestie voor een onderwerp? Meld het ons op petra.hoogerwerf@fondsenwerving.nl.'

Save-the-date! En blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rond de Vakdag 2023 via vakdagfondsenwerving.nl.

Meer over Vakblad fondsenwerving Vakdag Fondsenwerving Congressen Evenementen Vakdag 2023 Utrecht Prinses Beatrix Theater

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close