Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Meta Neeleman gestart als directeur-bestuurder Oogfonds

Personalia

21 februari 2023

Meta Neeleman is op 20 februari 2023 aangetreden als nieuwe directeur-bestuurder van het Oogfonds. Zij komt over uit Amstelveen waar zij directeur-bestuurder was van KNGF Geleidehonden.

Meta Neeleman is per 20 februari de directeur-bestuurder van Oogfonds.
Meta Neeleman is per 20 februari de directeur-bestuurder van Oogfonds.

door Redactie Vf

Neeleman werkte in het begin van haar carrière lange tijd voor de NCRV, eerst als eindredacteur en van 2000 tot 2005 als hoofdredacteur van de NCRV-gids. Daarna was ze hoofdredacteur van Eigen Huis Magazine van Vereniging Eigen Huis. Sinds 2011 is ze als directeur-bestuurder actief, de eerste 6,5 jaar bij Schouwburg en Congrescentrum Orpheus in Apeldoorn en daarna bij KNGF Geleidehonden.

‘We zijn zeer gelukkig dat we Meta aan het Oogfonds kunnen verbinden,’ zegt RvT-voorzitter Abe Boersma van het Oogfonds. ‘Zij kan vanuit haar daadkracht en expertise het Oogfonds begeleiden bij haar strategische planvorming. Ze is een echte verbinder met een heldere visie. We verwachten dat Meta samen met de organisatie en samenwerkingspartners operationeel handen en voeten kan geven aan de strategische plannen en de daaraan gestelde doelen.’

Neeleman blijft met de overstap van KNGF naar Oogfonds betrokken bij een organisatie die mensen met een visuele beperking ondersteunt. ‘In het verlengde daarvan kijk ik ernaar uit om samen met het Oogfonds team te streven naar het voorkomen van oogaandoeningen en (ernstige) oogziekten met onderzoek en voorlichting. Ik ben door een persoonlijke ervaring met een oogaandoening extra gemotiveerd om met al mijn energie voor het Oogfonds aan de slag te gaan!’

Meer over Gezondheid Oogfonds Directeur KNGF Geleidehonden Abe Boersma Meta Neeleman

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close