Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Open college op hogeschool Windesheim met Keynote-spreker Rien van Gendt

Nieuws

20 februari 2023

Op dinsdag 28 maart wordt op hogeschool Windesheim een open college georganiseerd over samenwerking en impact onder de titel ‘Goede doelen, gaan we nu écht ’t verschil maken?’. Keynote-spreker op de avond is bestuurder binnen de filantropische sector en auteur van het boek ‘Filantropie terug naar de Tekentafel’, Rien van Gendt.

door Redactie Vf

Het open college zal zich richten op de vele gewoonten van de filantropische sector. Een sector met veel verschillende actoren: goede doelen, private gevers en donateurs, sponsoren en vrijwilligers. Van Gendt zal in zijn lezing spreken over verandering en bijsturen, vóór meer samenwerking en meer impactgericht denken en handelen.

De avond wordt georganiseerd door hogeschool Windesheim Fundraising, Grantmaking en Sponsoring (FG&S) en alumnivereniging PhilanthroPassion. Bezoekers van het open college zijn welkom in het X-gebouw van hogeschool Windesheim in Zwolle. Het programma begint om 19.00 en zal rond 20.30 uur worden afgesloten met een netwerkborrel. Aanmelden kan via de website van Windesheim.

Meer over Onderwijs Windesheim Rien van Gendt College

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close