Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Wilde Ganzen schrijft prijs uit voor projecten gericht op gemeenschapsparticipatie

Nieuws

2 februari 2023

Wilde Ganzen is op zoek naar nieuwe projecten waarbij gemeenschapsparticipatie – het betrekken van de gemeenschap bij projecten – centraal staan. De beste projecten maken kans op financiële ondersteuning van 10.000 euro, 7.500 euro of 5.000 euro.

door Redactie Vf

De organisatie gelooft dat gemeenschappen weerbaarder zijn als mensen centraal staan, zodat zij hun aspiraties en dromen zelf waar kunnen maken. Door samen te werken wordt actie en veerkracht gestimuleerd, aldus Wilde Ganzen. De praktijk heeft laten zien dat participatieve projecten waardevol zijn voor de mensen die met de projecten worden geholpen.

De drie projecten die het beste laten zien dat de gemeenschap van begin tot het einde is betrokken, ontvangen een bijdrage van respectievelijk 10.000 euro, 7.500 euro of 5.000 euro om het project uit te voeren. De tien genomineerden voor de prijs worden uitgenodigd om hun project te pitchen tijdens de Wilde Ganzendag op 11 maart.

Meer informatie over de voorwaarden en praktische informatie is te vinden op de site van Wilde Ganzen. Aanmelden kan tot 25 februari 2023.

Meer over Ontwikkelingssamenwerking Wilde Ganzen Particulier initiatief Financiering Prijs

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close