Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Stichting People for People ontvangt 450.000 euro van ondernemers

Nieuws

2 februari 2023

De stichting People for People, die zich inzet voor vluchtelingen in de Nederlandse opvangcentra, krijgt een donatie van 450.000 euro van drie ondernemers: John Caspers (mede-oprichter Adyen), Robert Vis (MessageBird) en Ali Niknam (bunq). Met het geld kan de stichting de levensomstandigheden voor gezinnen en kinderen verbeteren.

Stichting People for People.
Stichting People for People. © People for People

door Redactie Vf

Doel van de stichting is om de leefomstandigheden van vluchtelingen menswaardiger te maken. Daarvoor werkt de organisatie nauw samen met grote bedrijven zoals Action, Lidl en Bever Sport, maar ook met een groep van ongeveer vijfhonderd vrijwilligers.

‘We zijn ontzettend blij met deze donatie en zijn trots op onze partners, waarmee we ook dit jaar het verschil willen maken voor mensen die alles achter zich hebben moeten laten,’ aldus People for People-directeur Marcella Simons. ‘We kijken enorm uit naar de bijdrage die we in 2023 willen doen.’

People for People werd begin vorig jaar opgericht door drie ondernemers in reactie op het uitbreken van de oorlog in Oekraïne: Vis en Niknam werden in hun plannen vergezeld door Joris Beckers (Picnic). Dit jaar neemt Caspers, mede-oprichter van Adyen, het stokje van hem over.

 

 

Meer over Grote Giften Oekraïne Ali Niknam John Caspers Marcella Simons Ondernemers People for People Robert Vis

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close