Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Danny Dubbeldeman nieuwe directeur Amref Flying Doctors

Personalia

24 januari 2023

Amref Flying Doctors heeft met Danny Dubbeldeman een nieuwe directeur voor de Nederlandse tak van de organisatie benoemd. Zij was de afgelopen zeven jaar al betrokken bij Amref als directielid en manager. Ze volgt Patricia Vermeulen, de huidige CEO, op. Zij zal aan de slag gaan als directielid op het hoofdkantoor van Amref in Kenia.

Danny Dubbeldeman, per 2023 directeur van Amref Flying Doctors.
Danny Dubbeldeman, per 2023 directeur van Amref Flying Doctors. © Rogier Chang fotograaf den haag

door Redactie Vf

Dubbeldeman studeerde gezondheidswetenschappen en heeft ruim twintig jaar ervaring op het gebied van business development, onder andere in de farmaceutische industrie bij bedrijven als AstraZeneca en Pfizer. Tijdens haar werk voor Amref richtte ze zich voornamelijk op de ontwikkeling van strategische, impactvolle samenwerkingen en programma’s om de toegang tot goede zorg in Afrika te verbeteren.

De kersverse directeur zegt ontzettend veel zin te hebben in haar nieuwe rol. Dubbeldeman: ‘Als grootste Afrikaanse gezondheidsorganisatie zetten we ons elke dag met veel passie in om de zorg in Afrika blijvend te verbeteren. We hebben de afgelopen jaren prachtige resultaten behaald maar er is meer nodig en onze ambities zijn groot. In deze huidige economisch onzekere tijden moeten we alle zeilen bijzetten om onze doelen te behalen en ik kijk ernaar uit om dat in goede banen te leiden. 

Volgens Raad van Toezicht-voorzitter Bas Maassen heeft Dubbeldeman een bewezen waarde voor Amref Flying Doctors. ‘Ik ben ervan overtuigd dat zij met haar passie, haar positieve energie en haar innovatieve blik op en kennis van de gezondheidszorg de Nederlandse organisatie succesvol zal gaan leiden.’

Meer over Directeur Amref Flying Doctors Bas Maassen Danny Dubbeldeman Patricia Vermeulen

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close