Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Inschrijvingen Rabo Duurzame Innovatieprijs geopend

Nieuws

16 januari 2023

De Rabobank heeft de inschrijvingen geopend voor de Rabo Duurzame Innovatieprijs 2023. Ondernemingen met innovatieve en duurzame oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken kunnen zich aanmelden binnen drie categorieën: voedseltransitie, energietransitie en inclusieve samenleving & gezondheid. Inschrijven kan tot en met 3 februari, de winnaars worden medio mei bekend na een pitch- en finaledag.

Beeld ter illustratie bij Rabo Duurzame Innovatieprijs.
Beeld ter illustratie bij Rabo Duurzame Innovatieprijs.

door Redactie Vf

Op de finaledag - 16 mei 2023 - presenteren de indieners hun innovatie voor een jury. De jury bestaat uit medewerkers van de Rabobank, ondernemers en experts. De winnaars in de drie categorieën ontvangen 20.000 euro om hun innovatie te ontwikkelen en een trainingstegoed ter waarde van 2.500 euro. 

Naast de drie juryprijzen wordt ook een Ledenprijs uitgereikt. In april worden de plannen van de finalisten beoordeeld door de ruim twee miljoen leden van de Rabobank, die gedurende drie weken hun stem mogen uitbrengen op de slimste of best toepasbare innovatie. De winnaar van de Ledenprijs ontvangt hetzelfde prijzenpakket als de jurywinnaars.

Meer informatie en inschrijven kan via de website van Rabobank.

Meer over Gezondheid Voedsel Maatschappelijk Ondernemen Duurzaamheid Rabobank Energie Inclusiviteit Rabo Duurzame Innovatieprijs

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close