Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Christine Wijshake per 2023 aan hoofd Waddenvereniging

Personalia

16 december 2022

Christine Wijshake is de nieuwe directeur van de Waddenvereniging. De voormalig Directeur Bestuur bij de Beheerautoriteit Waddenzee volgt per 1 januari 2023 Lutz Jacobi op. ‘Ze zal met haar kennis van zaken en daadkrachtige persoonlijkheid de komende jaren verschil gaan maken voor de Waddenzee,’ zegt bestuursvoorzitter Kim van Nieuwaal over de aanstelling.

door Redactie Vf

Wijshake was de afgelopen periode naast haar positie bij de Beheerautoriteit Waddenzee actief als eigenaar van een bureau voor interim-management en coaching. Daarvoor werkte ze onder andere als projectleider ‘Natuer mei de Mienskip’ en als teamleider Natuurrealisatie bij Prolander.

‘Een waardevolle bijdrage leveren aan het geven van een stem aan de waddennatuur en het gaan staan voor het belang daarvan, dat is wat ik als directeur van de Waddenvereniging wil doen,’ aldus Wijshake. ‘Ik kijk ontzettend uit naar de samenwerking met medewerkers, het bestuur, de ledenraad, de leden en al die andere liefhebbers van de Wadden om ons werelderfgoed te behouden’.

--

Dit personalia-bericht stond eerder in Vakblad fondsenwerving, jaargang 24, nummer 6, dat in december 2022 verscheen.

Meer over Directeur Waddenvereniging Vf 24-6 Christine Wijshake

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close