Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Patricia Kerckhoff benoemd als tweede bestuurder Alzheimer Nederland

Personalia

1 december 2022

Alzheimer Nederland heeft een tweede directeur-bestuurder: Patricia Kerckhoff is per vandaag (1 december) door de Raad van Toezicht (RvT) benoemd. Samen met Gerjoke Wilmink zal Kerckhoff een collegiaal bestuur vormen.

Patricia Kerckhoff, per 1 december 2022 directeur-bestuurder bij Alzheimer Nederland.
Patricia Kerckhoff, per 1 december 2022 directeur-bestuurder bij Alzheimer Nederland.

door Redactie Vf

Kerckhoff werkt al ruim acht jaar bij de gezondheidsorganisatie als Hoofd Marketing, Fondsenwerving en Data Intelligence en maakt door de benoeming nu de stap naar de directie. Volgens Alzheimer Nederland heeft haar leiderschap onder andere voor sterke omzet- en merkgroei geleid. 

‘De Raad van Toezicht heeft besloten dat een tweede bestuurder nodig is om alle ambities die Alzheimer Nederland heeft te helpen realiseren,’ zegt RvT-voorzitter Liesbeth Spies. Zij roemt vooral Kerckhoff’s bewezen innovatiekracht en resultaatgerichtheid. ‘We zijn ervan overtuigd dat zij samen met Gerjoke een goed team vormt.’

Bestuursvoorzitter Gerjoke Wilmink zegt dat zij in de vier jaar dat zij bestuurder is, de organisatie enorm heeft zien groeien. ‘Het is goed dat we de aansturing daarop nu aanpassen. Ik verheug me erop samen met Patricia als tweede bestuurder nog veel meer stappen te kunnen zetten.’

Meer over Alzheimer Nederland Raad van Toezicht Gerjoke Wilmink Patricia Kerckhoff

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close