Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Nederlandse Reisopera stelt Nina Hiddema aan als directeur

Personalia

28 november 2022

Nina Hiddema is sinds 1 november officieel directeur van de Nederlandse Reisopera. Op dat moment is zij al een jaar als interimdirecteur verbonden aan het operagezelschap en productiehuis in Enschede.

Nina Hiddema is per november 2022 directeur van de Nederlandse Reisopera.
Nina Hiddema is per november 2022 directeur van de Nederlandse Reisopera. © Reisopera

door Redactie Vf

Hiddema werkte eerder voor verschillende organisaties in de podiumkunsten en in de mediasector. Ze was onder andere directeur en programmeur van Theater Geert Teis in Stadskanaal, als interim-manager verbonden aan Stichting Landgoed Mensinge, directeur-bestuurder van Omrop Fryslân en waarnemend directeur van RTV Drenthe.

Peter van Laarhoven, voorzitter van de raad van toezicht van de Reisopera, zegt dat Hiddema het afgelopen jaar heeft laten zien dat zij leiding kan geven aan het productiehuis. ‘Met haar artistieke en leidinggevende kwaliteiten zijn we ervan overtuigd dat Nina de juiste persoon is om de veelstemmigheid van de Reisopera de komende jaren verder uit te bouwen.’

Meer over Vf 24-5 Nederlandse Reisopera Nina Hiddema Peter van Laarhoven

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close