Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Extra wintercampagne Postcode Loterij Buurtfonds gericht op (energie)kosten buurtprojecten

Nieuws

14 november 2022

Het Postcode Loterij Buurtfonds heeft vorige week de campagne ‘Met je buurt de winter door’ gelanceerd. De extra campagne richt zich op buurtprojecten en -activiteiten die deze winter onder druk komen te staan als gevolg van de stijgende (energie)prijzen. Organisaties kunnen tot 28 februari 2023 een aanvraag indienen voor een bijdrage tussen de vijfhonderd en vijfduizend euro.

Postcode Loterij Buurtfonds
Postcode Loterij Buurtfonds

door Redactie Vf

Het Buurtfonds verleent extra ondersteuning aan projecten en activiteiten die voor een grote groep mensen toegankelijk is en die gericht zijn op het duurzaam doorbrengen van de winter. De initiatiefnemers zelf noemen bijvoorbeeld het samenbrengen van mensen om ze te informeren over energie, het organiseren van een duurzaamheidsweek of investeringen die de energiekosten van ontmoetingsplekken drukken als bestemmingen voor het geld van ‘Met je buurt de winter door’.

Anders dan anders mogen projecten mogen ook een aanvraag doen bij ‘Met je buurt de winter door’ als zij al een bijdrage hebben ontvangen van het Buurtfonds of een financieringsrelatie hebben met Stichting DOEN.

Organisaties kunnen via de website van het Postcode Loterij Buurtfonds een aanvraag doen.

Meer over PostcodeLoterij Buurtfonds Stichting DOEN Inflatie Energiecrisis Energiekosten Met je buurt de winter door

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close