Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Zenka Reijn gaat Stichting Hartekind door volgende fase leiden

Personalia

12 oktober 2022

Zenka Reijn per 1 oktober gestart als de nieuwe directeur van Stichting Hartekind. ‘Met trots kunnen wij melden dat Reijn Hartekind zal leiden naar verdere groei, vergroting van de bekendheid en impact,’ schrijft de stichting op LinkedIn.

door Redactie Vf

Stichting Hartekind, de stichting die zich inzet voor kinderen met een aangeboren hartafwijking, is de afgelopen jaren flink gegroeid. Een hartconditie is de grootste doodsoorzaak bij kinderen onder de vijftien jaar.

Reijn startte haar werkende leven als kinderverpleegkundige en groeide daarna uit tot ervaren senior manager in de goededoelenwereld. Ze werkte de afgelopen vijftien jaar onder andere bij de Hartstichting, Cordaid, Artsen zonder Grenzen en Oxfam Novib. ‘Door zelf destijds als kinderverpleegkundige met hartekinderen te hebben gewerkt, ken ik de gespecialiseerde zorg die daarbij komt kijken. De grote zorgen en onzekerheid die op ouders afkomt heeft enorme impact. Boegbeeld mogen zijn van deze stichting is bijzonder.’

--

Dit Personalia-bericht verscheen eerder in Vakblad fondsenwerving, jaargang 24, nummer 4, dat in september 2022 uitkwam.

Meer over Stichting Hartekind Vf 24-4 Zenka Reijn

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close