Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Jean Paul van Dorst en Lars Arnoldussen aan de slag voor Amref Flying Doctors

Personalia

10 oktober 2022

Het team van Amref Flying Doctors is recent versterkt met Jean Paul van Dorst en Lars Arnoldussen. Van Dorst zal de positie van Chief Financial Officer (CFO) gaan bekleden, Arnoldussen wordt Director Fundraising, Partnerships en Corporate Communications. Beiden kijken ernaar uit om zich in te zetten voor een gezond en sterk Afrika, laat de organisatie weten.

Jan Paul van Dorst (links) en Lars Arnoldussen.
Jan Paul van Dorst (links) en Lars Arnoldussen. © Amref Flying Doctors

door Redactie Vf

Jean Paul Van Dorst is een manager met meer dan dertig jaar ervaring in diverse nationale en internationale financiële functies, onder meer bij de Gemeente Den Haag (2000-2010), verzhillende ziekenhuizen (2010-2018) en Alrijne Zorggroep. Daar was hij de afgelopen vier jaar werkzaam als Manager Finance & Control.

Arnoldussen heeft 25 jaar ervaring met marketing, fondsenwerving en leidinggeven. Sinds 2007 is hij actief in de non-profitsector: hij werkte bij KWF, War Child en Natuurmonumenten. In de tussentijd was hij lid van de Strategische Raad van branchevereniging DDMA en Stichting Kanker in Beeld.

Meer over Fondsenwerving Amref Flying Doctors CFO Jean Paul van Dorst Lars Arnoldussen

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close