Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Vakdag 2022: Fondsenwervers uit Oekraïne sluiten Vakdag fondsenwerving af

Nieuws

13 juni 2022

Twee van Oekraïne's non-profit helden: Yuriy Fylyuk, CEO en initiatiefnemer van het impact investeringsproject Promprylad.Renovation, en hoofd partnerschappen Luda Kryzhanovska van diezelfde organisatie, zullen een directe update geven vanuit Oekraïne.

door Redactie Vf

Kom naar de Vakdag fondsenwerving en praat met collega’s over thema’s die de sector bezighouden. Gratis toegang voor betalende Vakblad abonnees!

Yuriy en Luda zullen via een livestream vertellen hoe fondsenwerving hun organisatie door de huidige crisis heen ondersteunt. Willeke van Rijn (IFC) houdt het interview.

Panelleden

Yuriy Fylyuk

Yuriy Fylyuk is de СEO en initiatiefnemer van het impactinvesteringsproject Promprylad.Renovation die de transformatie omvat van een voormalige fabriek in het stadscentrum tot een innovatiecentrum, een project dat "het meest indrukwekkende maatschappelijke project in Oekraïne" wordt genoemd en dat is erkend met een UN Partnership For Sustainability Award.

Luda Kryzhanovska

Luda Kryzhanovska is hoofd fondsenwerving en impact investment bij de Oekraïense organisatie Promprylad.Renovation. Ze is daar verantwoordelijk voor social impact. Ook coördineert Luda de samenwerking met de strategische partners. Daarvoor werkte ze op de Lviv business-school van de Oekraïense Katholieke Universiteit als academisch directeur, hoofd van de afdeling partnerships en ontwikkelingsprojecten. Ook is ze co-founder van het initiatief 'There is a hair'.

Willeke van Rijn

Willeke van Rijn trad na een termijn als bestuurslid trad in maart 2022 toe tot de Resource Alliance als CEO. Ze is een ervaren leider in de ontwikkeling van hulpbronnen in de non-profitsector, leidde eerder het strategie- en analyseteam van SOS Kinderdorpen en werkte dertien jaar bij OXFAM ter ondersteuning van de start-ups van nieuwe filialen en uitbreiding van bestaande fondsenwervende kantoren over de hele wereld, waaronder Mexico, India, Zuid-Afrika, Brazilië, Italië, Duitsland en België.

Vakdagprogramma

Klik hier voor meer informatie over het Vakdagprogramma! Daar zijn alle onderwerpen en sprekers te vinden.

Meld je hier aan voor de Vakdag fondsenwerving! Gratis toegang voor betalende Vakblad abonnees!

Meer over Vakdag Fondsenwerving Oekraïne Vakdag 2022 Livestream Luda Kryzhanovska Promprylad.Renovation Willeke van Rijn Yuriy Fylyuk

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close