Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Vakdag 2022: Paneldiscussie 2 - Talkshow 'Het Nieuwe Geven'

Nieuws

23 mei 2022

Tijdens de Vakdag fondsenwerving gaan we op zoek naar de blinde vlekken in Nederland wat betreft donateurs en vrijwillige inzet. Hoe zit het met de geefbereidheid van mensen met een religieuze en migratieachtergrond? Maar ook: hoe stimuleer je mensen uit jonge generaties te doneren. En hoe kun je samenwerken met mensen die liever zelf willen bepalen welke projecten zij steunen? Waarom is crowdfunding zo aan het groeien? Ontdek wat de motieven en behoeften van deze gevers zijn en hoe je hen kunt verbinden aan jouw organisatie tijdens de talkshow 'Het Nieuwe Geven'.

door Redactie Vf

Kom naar de Vakdag fondsenwerving en praat met collega’s over thema’s die de sector bezighouden

Panelleden

Een talkshow van vier rondes interviews met spraakmakende gasten, zoals de onderzoekers Malika Ouacha (Cross Border Diaspora Philanthropy, Erasmus Universiteit) en Claire van Teunenbroek (crowdfunding en winnaar prijs Outstanding Dissertation, VU), Imad Al Fadili (Zakat Fonds), Julian Hoogendoorn (De Nieuwe Gevers), Kristel Casander (Voordekunst) Niels Kattenberg (Rabobank) en Jasmijn Melse (Foundation for Family Giving). De talkshow staat onder leiding van Deny de Jong en Petra Hoogerwerf.

Vakdagprogramma

Klik hier voor meer informatie over het Vakdagprogramma! De komende weken maken we nog veel meer onderwerpen en sprekers bekend.

Meld je hier aan voor de Vakdag fondsenwerving!

Meer over Vakdag Fondsenwerving Petra Hoogerwerf Crowdfunding Jasmijn Melse Claire van Teunenbroek Niels Kattenberg Jongeren Imad el Fadili Islamitisch geven Vakdag 2022 Het nieuwe geven Julian Hoogendoorn Visies op fondsenwerving Paneldiscussie Deny de Jong Kristel Casander Malika Ouacha Talkshow

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close