Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Vakdag fondsenwerving 2022: inschrijvingen open, site gelanceerd

Nieuws

11 mei 2022

De Vakdag Fondsenwerving vindt dit jaar plaats in Amersfoort op 23 juni van 10.00 tot 17.00 uur. Nu het weer mag ben jij er toch ook bij? Inschrijven kan vanaf nu op de nieuw gelanceerde website: vakdagfondsenwerving.nl. Meld je nu aan voor een dag vol inspiratie, kennisuitwisseling en nieuwe perspectieven. De dag wordt gezamenlijk georganiseerd door Goede Doelen Nederland en het Vakblad fondsenwerving.

door Redactie Vf

Sprekers, thema’s en workshops

Er is een plenair programma met interessante thema’s en sprekers. Zoals ‘Het nieuwe geven’ met onder andere Malika Ouacha, onderzoeker Cross Border Diasporic Philanthropy, Claire van Teunenbroek, onderzoeker Geven In Nederland (GIN/VU) en Julian Hoogendoorn, oprichter van De Nieuwe Gevers. Of ‘Verschillende visies op fondsenwerving’, met diverse panelleden uit de praktijk. Vanuit het thema ‘Hot potatoes’ gaan we uitgebreid in discussie met de sector over onder andere de kosten van fondsenwerving en de inzet van wervingsbureaus. Het vierde thema is ‘Technologie en innovatie’ met de diverse uitdagingen van nieuwe technologieën zoals Big Data en Kunstmatige Intelligentie.  

Daarnaast kun je deelnemen aan twaalf praktische workshops en interactieve sessies over uiteenlopende onderwerpen zoals ‘Werven met een klein budget’, ‘De customer journey', ‘Influencermarketing’ en ‘Lokale partnerships smeden’ en nog veel meer.

Website voor informatie en aanmelden

Houd de website van de Vakdag in de gaten voor de updates van sprekers en onderwerpen die wekelijks geplaatst worden. Meld je nu aan via deze link!

Meer over Vakblad fondsenwerving Vakdag Fondsenwerving Innovatie Technologie Goede Doelen Nederland Congressen Evenementen Claire van Teunenbroek Vakdag 2022 Het nieuwe geven Julian Hoogendoorn Mailka Ouacha Visies op fondsenwerving

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close