Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Ruud Kamphuis neemt plaats in Commissie Normstelling

Personalia

10 mei 2022

De Commissie Normstelling, de onafhankelijke commissie die de normen van de Erkenningsregeling voor goede doelen vaststelt, heeft in Ruud Kamphuis een nieuw lid benoemd. Kamphuis werkte 34 jaar in verschillende functies bij KWF Kankerbestrijding, waaronder als manager Finance & Operations en de laatste vijf jaar als bestuurssecretaris. Kamphuis is per 1 mei in zijn nieuwe functie gestart.

Ruud Kamphuis, per 1 mei 2022 lid van de Commissie Normstelling.
Ruud Kamphuis, per 1 mei 2022 lid van de Commissie Normstelling. © GDN / Commissie Normstelling

door Redactie Vf

Kamphuis was al langer actief betrokken bij het werk in de branche. Zo was hij onder meer initiator en voorzitter van de Commissie Bedrijfsvoering en Financiën en het Secretarissen Netwerk van branchevereniging Goede Doelen Nederland. 

Kamphuis zegt verheugd te zijn met zijn benoeming en zal vanuit zijn jarenlange ervaring bijdragen aan een goed normenstelsel: ‘Normen moeten goed gedrag stimuleren en niet blokkeren. Het moet dus goed uitvoerbaar zijn.’

Huidige Commissie Normstelling

De Commissie Normstelling wordt altijd samengesteld op zo’n manier dat alle relevante belangen en expertises in de sector worden vertegenwoordigd. Kamphuis voegt zich bij de bestaande commissieleden: Hans Gortemaker, Bregje Krijnen, Helen Overes, Jan Jaap de Graeff, Joost van Lanschot en Rob Dorscheidt.

Meer over KWF Kankerbestrijding Goede Doelen Nederland Toezicht Commissie Normstelling Ruud Kamphuis

Advertentie

Close