Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Zanger Snelle vraagt als eenmalige hoofdsponsor Go Ahead Eagles aandacht voor ziekte van Batten

Nieuws

2 mei 2022

De spelers van Go Ahead Eagles uit Deventer speelden zondag met de naam van eenmalig hoofdsponsor Snelle op het tenue. Lars Bos, zoals Snelle eigenlijk heet, vroeg met het shirt aandacht voor twee goede doelen die zich inzetten tegen de ziekte van Batten: Beat Batten en Pleun’s Regenboogijsje.

Zanger Snelle was voor één keer hoofdsponsor van Go Ahead Eagles en vroeg aandacht voor de ziekte van Batten.
Zanger Snelle was voor één keer hoofdsponsor van Go Ahead Eagles en vroeg aandacht voor de ziekte van Batten. © Instagram-pagina Go Ahead Eagles (@gaeagles)

door Redactie Vf

De zanger, die zelf fanatiek supporter van Go Ahead is, mocht het shirt sponsoren omdat hij in een videoserie een weddenschap van Eagles-aanvoerder Bas Kuipers had gewonnen. Naast de naam van Snelle stonden Beat Batten en Pleun’s Regenboogijsje op het tenue, twee organisaties die zich inzetten tegen de stofwisselingsziekte. Van die laatste stichting, die is vernoemd naar de 7-jarige Pleun die aan de ziekte van Batten lijdt, is Bos ambassadeur. ‘Het is toch echt zover. Ik, maak vooral Pleun is hoofdsponsor van de wedstrijd van vandaag en we gaan er een fantastische dag van maken’, aldus Snelle op de Instagram-pagina van de Eredivisieclub.

De speciale wedstrijdshirts worden binnenkort geveild voor Beat Batten.

Meer over Sponsoring Beat Batten Eredivisie Go Ahead Eagles Pleun's Regenboogijsje Snelle Voetbal Ziekte van Batten

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close