Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Vernieuwde Vakdag fondsenwerving 23 juni 2022

Nieuws

13 april 2022

Goede Doelen Nederland en Vakblad fondsenwerving slaan de handen ineen voor een nieuwe invulling van de Vakdag fondsenwerving. Met een andere opzet en nieuwe locatie. Meer ruimte voor verdieping, inspiratie en ontmoeting. Na een lange tijd van beperkingen kunnen we elkaar op 23 juni weer ontmoeten. Dus houd je agenda 23 juni de hele dag vrij!

door Redactie Vf

De Vakdag fondsenwerving wordt dit jaar gezamenlijk georganiseerd door het Vakblad fondsenwerving en Goede Doelen Nederland. De kennis en ervaring van beide partijen komen samen in een gevarieerd inhoudelijk programma vol kennisuitwisseling en nieuwe perspectieven. De Vakdag is voor iedereen die actief is bij een maatschappelijke organisatie. Van marketeers tot directieleden en van fondsenwervers tot communicatieprofessionals. We ontvangen jullie graag op een mooie nieuwe locatie: De Rijtuigenloods in Amersfoort.

Verdieping, inspiratie en ontmoeting

Het plenaire hoofdprogramma richt zich op actuele thema’s met verrassende sprekers en discussies over de meest opvallende trends en (wetenschappelijke) inzichten in de fondsenwerving. Zoals de kunst van relatiegerichte fondsenwerving, nut en noodzaak van impactgerichte fondsenwerving, de nieuwe generatie gevers en technologische ontwikkelingen. Daarnaast zijn er diverse workshops over uiteenlopende onderwerpen en is er voldoende gelegenheid om elkaar te ontmoeten.

Voor sponsors, leveranciers en andere partners is er een markt met volop netwerkmogelijkheden zoals speeddating tijdens de lunch of korte presentaties. De ruimte voor stands is beperkt. Bij interesse, neem snel contact op.

  • Reserveer alvast 23 juni van 10.00 – 17.00 uur in je agenda voor de Vakdag fondsenwerving 2022!
  • De mogelijkheid voor inschrijven volgt spoedig
  • Interesse voor deelname als sponsor of voor de markt? Mail naar samenwerken@fondsenwerving.nl 

Binnenkort ontvang je meer informatie over het programma, de sprekers, de trainers en de presentatiemogelijkheden via onze nieuwsbrieven! Ons algemene e-mailadres is: vakdag2022@fondsenwerving.nl.

Meer over Vakblad fondsenwerving Vakdag Fondsenwerving Goede Doelen Nederland Congressen Amersfoort Rijtuigenloods Amersfoort Evenementen Vakdag 2022

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close