Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Jasmijn Melse volgt Henk van Stokkom op bij Stichting Dioraphte

Personalia

24 maart 2022

Stichting Dioraphte heeft in Jasmijn Melse een nieuwe Operationeel Directeur gevonden. Ze volgt Henk van Stokkom op, die stapsgewijs terug zal treden bij het vermogensfonds dat steun verleent aan sociale initiatieven en projecten.

door Redactie Vf

Melse is al ruim vijftien jaar actief in de binnenlandse en buitenlandse filantropiesector. Na haar studie internationale betrekkingen gaf ze les aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) en werkte ze voor de Adessium Foundation. Ook was ze verbonden aan ABN AMRO MeesPierson filantropie, waarvan de laatste jaren als Hoofd Filantropie Advies. Melse krijgt de dagelijkse leiding over het vermogensfonds, dat dit jaar 14,5 miljoen euro aan projecten wil besteden, en zal de spil vormen tussen het bestuur, de projectadviseurs en andere betrokkenen.

Henk van Stokkom blijft als projectadviseur actief voor de portefeuilles van sociale initiatieven in Afrika en sociale initiatieven in Nederland. ‘Wij zijn Henk en zijn team zeer dankbaar voor hun werk voor de organisaties gedurende vele jaren en blij dat hij als voorheen deel van Dioraphte blijft uitmaken,’ aldus bestuursvoorzitter Arnold Croiset van Uchelen.

--

Dit personalia-bericht verscheen eerder in Vakblad fondsenwerving, jaargang 24, nummer 1, dat in maart 2022 uitkwam.

Meer over Jasmijn Melse Vermogensfondsen Vf 24-1 ABN AMRO MeesPierson Henk van Stokkom Stichting Dioraphte

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close