Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Mirjam van Drenth verruilt MLDS voor Ouderenfonds

Personalia

16 maart 2022

Mirjam van Drenth heeft haar positie als Relatiemanager bijzondere giften en nalatenschappen bij de Maag Lever Darm Stichting (MLDS) achtergelaten om bij het Nationaal Ouderenfonds Relatiemanager Nalaten te worden. Ze is begin 2022 in haar nieuwe functie gestart. Van Drenth volgt in haar nieuwe functie Cathalijne van Oss op.

door Redactie Vf

Van Drenth begon haar loopbaan in 2010 bij de Hogeschool Utrecht, enkele jaren later maakte ze kennis met de non-profitsector. Voordat ze zich vierenhalf jaar inzette voor MLDS was ze projectmanager bij Streetwise Nederland, een organisatie die zich op face-to-face fondsenwerving richt.

Tegelijkertijd draagt Van Drenth bij aan de ontwikkelingen in de fondsenwervende sector door haar kennis te delen op verschillende blogs, zoals (voorheen) bij de beweging De Toekomst van Fondsenwerving en bij de online community WoW Fondsenwerving.

--

Dit personalia-bericht verscheen eerder in Vakblad fondsenwerving, jaargang 24, nummer 1, dat in maart 2022 uitkwam.

Meer over MLDS Relatiebeheer WoW Vf 24-1 Mirjam van Drenth Ouderenfonds

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close