Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Geven in Nederland 2022 zoekt participanten met ervaring online werven

Onderzoek Nieuws

27 januari 2022

Voor het sectoronderzoek naar de stand van de filantropie in Nederland is het onderzoeksteam achter Geven in Nederland 2022 op zoek naar mensen die hun ervaringen willen delen over online wervingsacties. ‘We zijn specifiek op zoek naar mensen die een crowdfundingsproject (donation- of reward-based), online collecte of actieplatform hebben gestart.’ De interviews zouden in maart plaatsvinden.

Geven in Nederland 2020
Geven in Nederland 2020 © Shutterstock // Cozine // Geven in Nederland (logo)

door Redactie Vf

Via de interviews wil het Centrum voor Filantropische Studies van de Vrije Universiteit Amsterdam – het onderzoeksteam achter Geven in Nederland - voornamelijk de ervaring met online werven in kaart brengen. Ze willen kijken wat de motieven, struikelblokken en het toekomstperspectief zijn door wervers te vragen naar hun ervaringen met online werven en geven, het opbouwen van relaties en het opsommen van de mogelijkheden die de online wervingsvormen bieden.

Voor meer informatie en aanmelden is onderzoekster Claire van Teunenbroek bereikbaar via p.s.c.van.teunenbroek@vu.nl.

Meer over Online Fondsenwerving Geven in Nederland Crowdfunding Centrum Filantropische Studies Claire van Teunenbroek VU Amsterdam

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close