Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Vf wenst je prettige Kerstdagen en een mooi 2022

Kort & Goed

22 december 2021

We zijn weer aan het einde van het jaar gekomen. Hoewel we allemaal hadden uitgekeken naar een Kerst 'zoals vanouds' moeten we daar nog een jaartje op wachten. Des te meer mogelijkheid om de laatste, donkere dagen van het jaar te gebruiken om bij te komen zodat je met frisse energie het nieuwe jaar in gaat. Ook de redactie van het Vakblad fondsenwerving gaat dat doen. Dit betekent vooral dat het wat langer kan duren voordat je antwoord op servicevragen of mails krijgt.

Oud en nieuw, beeld ter illustratie.
Oud en nieuw, beeld ter illustratie. © Shutterstock // Nadin Lebedeva

door Redactie Vf

Ben je tijdens de Kerstvakantie toch aan het werk, of heb je gedurende het jaar wat artikelen van het Vakblad gemist? Het recentste Vakblad fondsenwerving is op 14 december uitgekomen en ook in de komende periode verschijnen daaruit nog artikelen online. Ook verschijnen tussen kerst en oudjaar een tweetal jaaroverzichten op onze site met het beste en meest inspirerende van het Vakblad fondsenwerving uit 2021.

Vanaf dinsdag 4 januari melden wij ons weer met nieuws en verdieping zoals je van ons gewend bent.

De redactie van het Vakblad fondsenwerving wenst je prettige feestdagen!

Meer over Vakblad fondsenwerving Kerstmis

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close