Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Mathilde Stuyling de Lange verruilt Cultuurfonds voor Kunsthal Rotterdam

Personalia

14 december 2021

Fondsenwerver Mathilde Stuyling de Lange gaat per 1 januari aan de slag als hoofd Development voor de Kunsthal Rotterdam. De afgelopen 7,5 jaar was ze werkzaam voor het Prins Bernhard Cultuurfonds, recentelijk als senior fondsenwerver en adviseur Mecenaat.

Mathilde Stuyling de Lange
Mathilde Stuyling de Lange © LinkedIn-pagina

door Redactie Vf

Stuyling de Lange studeerde Cultuurwetenschappen aan de UvA en behaalde een Master of Arts in Kunstbeleid en -management aan de Universiteit Utrecht. Daarna zette ze zich in voor grote namen in de Nederlandse culturele sector, zoals het Rijksmuseum, het Holland Festival en het EYE Filmmuseum.

‘Ik heb de afgelopen jaren veel bijzondere mensen ontmoet en aan mooie initiatieven gewerkt. Ik zou nog jaren een bijdrage kunnen leveren aan de missie van het Cultuurfonds, maar het is tijd voor een volgende stap in mijn carrière’, kondigt Stuyling de Lange aan op haar LinkedIn-pagina. ‘De Kunsthal is een Rotterdams icoon met internationale allure die zijn gelijke in Nederland niet kent. Ik kijk ernaar uit om in deze rol de strategie en uitvoering van het fondsenwervingsbeleid verder vorm te geven.’

--

Dit personalia-bericht verscheen eerder in Vakblad fondsenwerving, jaargang 23, nummer 6, dat in december 2021 uitkwam.

Meer over Museum Prins Bernhard Cultuurfonds Vf 23-6 Kunsthal Rotterdam Mathilde Stuyling de Lange

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close