Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Heidi Leeuwangh aan de slag voor Familiehuis Daniel den Hoed

Personalia

24 november 2021

Marketing- en communicatieprofessional Heidi Leeuwangh is per oktober 2021 gestart bij Familiehuis Daniel den Hoed in Rotterdam, het tijdelijke ‘tweede huis’ voor familieleden van kankerpatiënten in het Erasmus MC die daardoor dicht bij hun naasten kunnen zijn. Leeuwangh gaat verantwoordelijkheid dragen voor alle pr, communicatie en fondsenwerving voor de organisatie.

Heidi Leeuwangh
Heidi Leeuwangh © LinkedIn-pagina

door Redactie Vf

Voor Leeuwangh is het haar eerste functie in de non-profitsector. Na haar bachelor Communicatie werkte ze een aantal jaar bij Ahoy Rotterdam voordat ze nestelde bij de Rabobank. Daar werkte ze als medewerker Marketing, Communicatie en Coöperatie en later als adviseur Marktbeweging. Haar focus in die laatste functie lag op sponsoring en donaties, en de connectie tussen Rabobank Rotterdam (RabobankRotterdamFonds) en de door de bank ondersteunde projecten.

‘Na exact dertien jaar met ongelooflijk veel plezier gewerkt te hebben voor Rabobank is het tijd voor een nieuw avontuur', schrijft Leeuwangh op haar LinkedIn-pagina. ‘Familiehuis Daniel den Hoed is een spannende nieuwe uitdaging waar ik enorm veel zin in heb.’

Meer over Vf 23-5 Familiehuis Daniel den Hoed Heidi Leeuwangh Rabobank

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close