Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Brecht Janssen versterkt bureau LVWB Fundraising als senior adviseur

Personalia

2 november 2021

Brecht Janssen is sinds 1 oktober 2021 actief als senior adviseur bij LVWB Fundraising. Janssen heeft ruim 25 jaar ervaring in zowel de profit als de non-profitsector op het gebied van marketing, communicatie en fondsenwerving en had verschillende leidinggevende functies.

Brecht Janssen.
Brecht Janssen. © LVWB Fundraising

door Redactie Vf

Janssen maakte ongeveer vijftien jaar geleden de overstap naar de non-profitsector en was de afgelopen jaren Hoofd Marketing & Fondsenwerving bij onder andere War Child en het Longfonds, en MT-lid bij Simavi en recentelijk bij Stichting voor Vluchteling- Studenten UAF.

‘Aansluiten bij LVWB Fundraising voelt voor mij als een logische stap in mijn loopbaan. Nu is mijn drijfveer vooral om mijn kennis en expertise in te zetten voor meerdere maatschappelijk relevante organisaties in verschillende sectoren', vertelt Janssen. ‘Ik kijk uit naar het werken aan uitdagende vraagstukken van maatschappelijk relevante organisaties, als adviseur of interim-manager. Ik heb zin in de samenwerking en het sparren met mijn nieuwe collega’s; hun betrokken en doelgerichte aanpak past mij als een jas.’

--

Dit personalia-bericht verscheen eerder in Vakblad fondsenwerving, jaargang 23, nummer 5, dat in november 2021 uitkwam.

Meer over Vf 23-5 Brecht Janssen LVWB Fundraising Stichting Vluchteling-Studenten UAF

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close