Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Branchevereniging Partin heeft vierhonderd leden

Nieuws

14 oktober 2021

Op 9 oktober heeft branchevereniging Partin haar vierhonderdste lid mogen verwelkomen. Tijdens de Wilde Ganzen-Partijndag in Amersfoort kreeg de Oumas Foundation een welkomstcadeau uit handen van directeur Erik Boerrigter.

Partin logo
Partin logo

door Redactie Vf

Veel organisaties in het Particulier Initiatief (PI) vinden de laatste periode de weg naar de branchevereniging voor kleine goede doelen in ontwikkelingssamenwerking. Volgens Partin schreven in 2021 zich tot dusver al meer dan 50 PI in. ‘Met het huidige aantal zijn we de brancheorganisatie met de meeste leden actief wereldwijd.’

In een kort bericht op hun website bedankt Partin het team, dat recent is uitgebreid, alsmede het nieuwe bestuur. ‘Maar ook jullie als leden zijn ambassadeurs en dat praat zich rond. Dank jullie wel voor het vertrouwen!’

Meer over Brancheverenigingen Ontwikkelingssamenwerking Partin Particulier initiatief

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close