Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Centrum Filantropische Studies biedt twee online masterclasses filantropie

Nieuws

29 september 2021

Hoogleraren René Bekkers en Theo Schuyt van het Centrum voor Filantropische Studies aan de VU Amsterdam geven op 5 en 12 oktober twee gratis online Masterclasses Filantropie. Tijdens die sessies schetsen zij een beeld van de ontwikkeling van de maatschappelijke geefbereidheid en de rol van filantropie in de samenleving.

Beeld ter illustratie.
Beeld ter illustratie. © Peshkova // Shutterstock.com

door Redactie Vf

Bekkers en Schuyt behandelen in een uurtje recente wetenschappelijke denkwijzen uit de filantropie, psychologie en bestuurskunde en mengen daar hun eigen visie en ervaring doorheen. De jaarlijkse masterclasses zijn bedoeld als kennismaking met het vakgebied voor beleidsmakers, fondsenwervers, ambtenaren die zich op burgerparticipatie richten en maatschappelijke ondernemers.

De masterclasses vinden online plaats op dinsdag 5 oktober en dinsdag 12 oktober, van 19.30 tot 20.30. Inschrijven kan via de link op onze evenementenpagina.

Meer over Kennis René Bekkers Filantropie Theo Schuyt Opleiding Centrum Filantropische Studies VU Amsterdam

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close