Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Inschrijvingen Impact Challenge Award geopend

Nieuws

9 september 2021

Toezichthouder goede doelen CBF en Goede Doelen Nederland organiseren dit jaar weer de uitreiking van de Impact Challenge Award; een prijs voor goede doelen die een bijzondere ontwikkeling op het gebied van impactgericht werken hebben gemaakt. Dit jaar worden er twee Awards uitgereikt: een voor Erkende goede doelen met baten onder de 500.000 euro, en een voor Erkende goede doelen met meer dan een half miljoen aan baten.

The Hunger Project won in 2020 de Impact Challenge Award.
The Hunger Project won in 2020 de Impact Challenge Award. © Impact Challenge

door Redactie Vf

De winnaars in elke categorie zijn de organisaties die het beste in staat waren om geleerde lessen te vertalen naar een concreet en inspirerend advies voor collega-organisaties. Zij krijgen de beschikking over een Persoonlijk Impact Team met experts van ABN AMRO of persoonlijke begeleiding van de Universiteit Maastricht. Ook de finalisten krijgen een steuntje in de rug; zij worden gekoppeld aan een organisatie voor een persoonlijk consult om de impact van hun eigen non-profit verder te vergroten. Vorig jaar werd The Hunger Project uitgeroepen tot winnaar van de Impact Challenge Award.

Het indienen van impact-ervaringen kan tot 15 oktober 2021 via het formulier op de website van de Impact Challenge. De Awards worden uitgereikt tijdens het Impact Event op 19 november, waar de finalisten live een pitch doen. De aanwezigen mogen tijdens het stemmen op hun favoriet. De uiteindelijke eindscore bestaat voor 35 procent uit stemmen van het publiek, en voor 65 procent door het juryoordeel.

Meer over CBF Goede Doelen Nederland Impact Challenge Award The Hunger Project

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close