Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

KWF Kankerbestrijding heet even QWF voor lancering collecteweek

Nieuws

6 september 2021

De jaarlijkse collecteweek van KWF Kankerbestrijding is maandagochtend 6 september afgetrapt door burgmeester Ahmed Aboutaleb van Rotterdam en NPO Radio 2 DJ Emmely de Wilt. Dit jaar gaan KWF-collectanten in 23 steden voor het eerst uitsluitend met QR-code op pad. Om extra aandacht te schenken aan contactloos doneren veranderde KWF haar naam voor één dag in QWF.

Burgemeester Ahmed Aboutaleb en Radio 2-dj Emmely de Wilt onthullen een QWF-collectebord voor het Stadhuis in Rotterdam.
Burgemeester Ahmed Aboutaleb en Radio 2-dj Emmely de Wilt onthullen een QWF-collectebord voor het Stadhuis in Rotterdam. © KWF Kankerbestrijding

door Redactie Vf

Rotterdam is de grootste stad waar collectanten dit jaar geen contanten meer inzamelen. Sterker nog, ze hebben niet eens een collectebus bij zich. Zij gebruiken dit jaar het nieuw geïntroduceerde collectebord waarop een QR-code staat. Andere grotere steden waar deze week collecteborden worden ingezet zijn Leeuwarden, Enschede en Alphen aan den Rijn.

In de rest van Nederland kan met zowel contant geld als de QR-code gedoneerd worden. In totaal gaan de komende week 80.000 vrijwilligers van KWF / QWF langs de deuren.

Meer over Collecteren KWF Kankerbestrijding QR Ahmed Aboutaleb Rotterdam

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close