Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Gerbren Deves verlaat Artsen zonder Grenzen na vijftien jaar

Personalia

23 augustus 2021

Gerbren Deves verruilt na ruim vijftien jaar zijn positie bij Artsen zonder Grenzen (MSF). Hij was gedurende periode in verschillende rollen actief, meest recent als Head of Philanthropy. Daarvoor was hij acht jaar de Manager Corporate Relations. Deves gaat aan de slag als Global Development Director bij World Press Photo.

door Marijn Thijs

Deves studeerde marketing aan de Hogeschool van Amsterdam (HVA) en vervolgde zijn studies daarna meteen door een jaar een Master Economie te doen aan de Universiteit van Amsterdam (UvA). Niet lang daarna kwam hij bij Artsen zonder Grenzen terecht. De afgelopen tien jaar was Deves ook te vinden als spreker op verschillende congressen en als trainer major donors.

Hij kijkt met een melancholisch gevoel terug op zijn periode bij MSF, schrijft hij op zijn LinkedIn-pagina. ‘Wat een schitterende tijd is het geweest. Ik heb Artsen zonder Grenzen en mezelf altijd als ‘match made in heaven’; het werk, de missie, de activiteiten en waarden van MSF, de collega’s en de donateurs. Door afscheid te nemen realiseerde ik me nog meer voor wat voor een prachtige organisatie ik heb gewerkt.’

‘Tegelijkertijd kijk ik enorm uit naar mijn nieuwe uitdaging als Global Development Director bij de World Press Photo. Ik heb er vertrouwen in dat mijn tijd bij World Press Photo net zo waardevol zal zijn als bij Artsen Zonder Grenzen.’

Meer over Artsen Zonder Grenzen Gerbren Deves World Press Photo

Marijn Thijs

Redacteur

Als redacteur houdt Marijn zich bezig met de invulling van fondsenwerving.nl en het Vakblad fondsenwerving. Hij is verantwoordelijk voor de journalistieke inhoud en vacatures op de website en schrijft (onderzoeks)verhalen en rubrieken voor het fysieke Vakblad. Marijn studeerde internationale journalistiek aan de Rijksuniversiteit Groningen (MA) en is sinds 2019 verbonden aan het Vakblad.

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close