Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Nepcollectanten actief in Limburg na overstromingen

Nieuws

22 juli 2021

Het Rode Kruis waarschuwt inwoners van de gemeente Sittard-Geleen voor nepcollectanten die geld ophalen vanwege de watersnood in Valkenburg en omstreken afgelopen week. Zij zeggen namens de gezondheidsorganisatie langs de deuren te gaan, maar het Rode Kruis heeft daar ‘niets mee van doen’, zegt het Rode Kruis Sittard op social media.

Collectebus.
Collectebus.

door Redactie Vf

Het Rode Kruis reageerde vorige week tijdens de watersnood snel door noodhulplocaties in te richten met veldbedden en een hulplijn op te zetten om vragen van getroffenen te beantwoorden. Van extra collecte is echter geen sprake. Het Rode Kruis roept op om de oplichters niets te geven en om de politie in te schakelen bij ‘verdachte situaties’.

Meer over Noodhulp Fraude Rode Kruis Oplichting Limburg Overstroming

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close