Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Dhivya O'Connor aangesteld als interim algemeen directeur CIOF

Personalia

13 juli 2021

Het Britse Chartered Institute of Fundraising (CIOF) heeft Dhivya O’Connor aangesteld als interim algemeen directeur. Ze is op 10 mei begonnen in haar nieuwe rol en volgt Peter Lewis op. Haar termijn zal ongeveer zes maanden duren; daarna wordt een permanente algemeen directeur gekozen. Dat wervingsproces is ondertussen begonnen.

Dhivya O'Connor
Dhivya O'Connor © Dhivya O'Connor - LinkedIn

door Redactie Vf

O’Connor bezit grote kennis van fondsenwerving en heeft leiderschapservaring in zowel de liefdadigheids- als de commerci le sector. Recentelijk was ze directeur bij Children with Cancer UK. Naast een gepassioneerd pleitbezorger voor het werk van goede doelen is O’Connor de bedenker en presentator van The Charity CEO Podcast, waarin ze in gesprek gaat met liefdadigheidsleiders.

O’Connor: ‘Ik ben verheugd het bestuur mij op dit cruciale moment de leiding heeft gegeven over het CIOF. Ik kijk er enorm naar uit om samen te werken met het team en de gemeenschap om de komende maanden een aantal belangrijke prioriteiten voor de organisatie te kunnen realiseren.'

--

Dit personalia-bericht verscheen eerder in Vf 23-3, dat op 29 juni 2021 verscheen.

Meer over Peter Lewis CIOF Vf 23-3 Dhivya O'Connor

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close