Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Gezelschap voor de Filantropie maakt boekje over actuele ontwikkelingen in de sector

Nieuws

6 juli 2021

In onze sector gebeurt altijd wel iets. De wet- en regelgeving is continu in beweging, er zijn nieuwe eisen op het gebied van transparantie, en er zijn geregeld nieuwe innovaties te herkennen. Er is altijd wel iets te melden. Dat vond het Gezelschap voor de Filantropie ook: zij schreven een actueel boekje over ontwikkelingen in de sector op diverse terreinen.

door Redactie Vf

In het boekje, geschreven door de leden van het Gezelschap voor de Filantropie, wordt ingegaan op veranderingen op het gebied van accountancy, fiscaliteit, governance, notariële zaken, AVG, intern toezicht en meer. Stuk voor stuk zaken waar organisaties in de non-profitsector mee geconfronteerd worden.

Gratis bij Vf-lidmaatschap

Dit boekje wordt sinds half mei gratis ter beschikking gesteld aan nieuwe leden van het Vakblad fondsenwerving, door het Gezelschap voor de Filantropie. Als je in die periode lid bent geworden dan ontvang je binnenkort automatisch dit boekje. Ook alle organisatieleden hebben het inmiddels ontvangen.

Heb je het boekje ontvangen en heb je vragen over de inhoud, of zijn er specifieke punten waar je graag meer over wil weten? Stuur een mail naar WITh accountants via info@withaccountants.nl. Of stuur het Vakblad een bericht! Dat kan via service@fondsenwerving.nl.

Word vandaag nog lid

Ben je nog geen lid van Vakblad fondsenwerving? Als je dus nu lid wordt ontvang je het boekje er geheel gratis bij. Zolang de vooraad strekt. Lid worden doe je via deze pagina.

Meer over Vakblad fondsenwerving Gezelschap voor de Filantropie WITh accountants

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close