Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Ifunds Engage 365, Demo 1op1

Geer Oskam nieuw Hoofd Fondsenwerving & Communicatie bij Cultuurfonds

Personalia

29 juni 2021

Het Prins Bernhard Cultuurfonds heeft Geer Oskam ingelijfd als nieuw Hoofd Fondsenwerving & Communicatie. Dat maakte de cultuurorganisatie bekend op LinkedIn. Oskam verlaat zijn positie bij het Van Gogh Museum, waar hij zeven jaar actief was als Senior Grants Manager en Head of Development.

Geer Oskam.
Geer Oskam. © Cultuurfonds

door Redactie Vf

Nadat Oskam zijn MA in Cultural Studies had gehaald aan de Universiteit van Amsterdam werkte hij enige tijd voor het Van Gogh en Stichting Museumnacht Amsterdam. Ook werkte hij enige tijd over de grens (Berlijn, New York) als consultant voor Human Rights Watch.

‘Ik kijk er enorm naar uit bij te dragen aan de positieve missie van het Prins Bernhard Cultuurfonds. Meer dan ooit is filantropie onderwerp van gesprek en het Cultuurfonds en haar donateurs geven hierin al decennia het goede voorbeeld,’ citeert het fonds Oskam op zijn LinkedIn-pagina.

--

Dit personalia-bericht verscheen ook in Vf 23-3, dat op 29 juni op de mat viel.

Meer over Van Gogh Museum Prins Bernhard Cultuurfonds Vf 23-3 Geer Oskam

Wekelijksenieuwsbrief

Hey, vond je dit nou een goed verhaal? Wil je meer van dit soort verhalen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close