Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Zangeres Shirma Rouse ambassadeur van Stichting Hartekind

Personalia

19 mei 2021

Zangeres Shirma Rouse is sinds april ambassadeur van Stichting Hartekind, de organisatie die zich inzet voor kinderen met een hartafwijking; bij kinderen onder de vijftien jaar doodsoorzaak nummer één.

door Redactie Vf

Rouse werd op Curaçao geboren en verhuisde op haar negentiende naar Nederland. Ze bracht verschillende albums met voornamelijk soul- en jazznummers uit, was achtergrondzangeres bij de Nederlandse Songfestivalinzending van Anouk in 2013 en schopte het tot de halve finales van The Voice of Holland. Rouse is tegenwoordig ook een vaak geziene gast in televisieprogramma’s.

‘Mijn liefde voor Stichting Hartekind komt vanuit een hart voor kinderen', aldus Rouse op de website van de non-profit. ‘Het feit dat ik een onbezonnen jeugd mocht ervaren waarin ik alles, maar dan ook alles mocht doen, gun ik ieder kind. Ik ga mee in de strijd naar meer onderzoek voor onze kinderen!’

Meer over Gezondheid Ambassadeur Shirma Rouse Stichting Hartekind

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close