Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Wisseling van de wacht bij CRM-leverancier Ifunds

Personalia

21 april 2021

Managing Director van Ifunds Edwin Schalk gaat het stokje overdragen aan Ester van Heuven. De CRM-leverancier staat aan het eind van een transitiefase en vindt het een mooi en logisch moment voor nieuw leiderschap. Schalk blijft wel als adviseur en mede-eigenaar betrokken.

door Redactie Vf

Van Heuven is al sinds 2019 in diverse rollen onderdeel van de Ifunds organisatie, en heeft ervaring in directieteams bij onder andere ICTcoöperatie SURFmarket, Jelmer, DHM Infra en bureau Brandeis. Met haar achtergrond in communicatie en bedrijfskunde (MBA) leidt zij organisaties naar een volgende fase. 

Transitie

Ifunds, al meer dan 25 jaar specialist in CRM voor non-profitorganisaties, heeft zich in al die jaren gericht op de wensen van de klant en de voortgang van de techniek. Een aantal jaar geleden is de strategie ingezet om CRM als kant en klaar cloud-product op het Microsoft365 platform te gaan leveren. De cloudproducten van Ifunds zijn ontworpen om non-profitorganisaties zoals fondsenwervende, ledenwervende of fondsverstrekkende organisaties op moderne wijze in staat te stellen alle marketing en financiële processen met de achterban goed uit te voeren. 

Tegelijkertijd met de transitie van producten en diensten heeft de organisatie van Ifunds stappen gezet om een moderne, digitaal getransformeerde leverancier van SaaS-oplossingen zoals Engage 365 en Grant Management te worden. Met het veranderen van de markt, de technologie en de producten en diensten wijzigt er nu ook het nodige in het team.

Verdere ontwikkeling

Samen met collega’s, klanten en partners zal Van Heuven haar focus volledig leggen op de verdere ontwikkeling van cloud (SaaS-)producten en diensten om het product en het bereik ervan te gaan verbeteren. ‘Dit om de klanten nóg beter in staat te stellen hun doelen te bereiken. Want dat is waar Ifunds het voor doet: door focus op de cloud nóg meer social impact creëren’, aldus de CRM-leverancier.

Meer over Leveranciers CRM CRM-Software Ifunds Edwin Schalk Ester van Heuven

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close