Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Stichting HomePlan heeft nieuwe voorzitter: Iskander Haverkate

Personalia

6 april 2021

Iskander Haverkate is de nieuwe voorzitter van Stichting HomePlan. Hij was eerder al algemeen bestuurslid voor de ontwikkelingshulporganisatie die zich inzet om huisvesting voor de allerarmsten in Zuidelijk Afrika en Latijns-Amerika te realiseren. Haverkate volgt Arent van der Sande op, die een stap terugzet.

door Redactie Vf

In het dagelijks leven is Haverkate advocaat bij Hemwood vastgoedadvocaten, maar hij draagt HomePlan al langer een warm hart toe. Naast zijn betrokkenheid als algemeen bestuurslid ging hij in het verleden een aantal keer als begeleider mee op bouwreis.

Haverkate zegt ernaar uit te kijken om met het bestuur en het team nieuwe stappen te zetten: ‘Ik neem het stokje graag van Arent over met een werkorganisatie die een gezonde groei doormaakt en enthousiaste nieuwe medewerkers verwelkomt.’

Boris van der Gijp wordt algemeen bestuurslid

Boris van der Gijp, Director Commercial Real Estate bij Syntrus Achmea, volgt Haverkate op als algemeen bestuurslid. Ook hij ging al meerdere keren op reis met HomePlan. ‘Ik wil er samen met andere leden van het bestuur en het team voor zorgen dat HomePlan nog meer impact kan maken, zodat we samen in een hogere versnelling komen’, aldus van der Gijp na zijn aanstelling.

Meer over Ontwikkelingssamenwerking Huisvesting Iskander Haverkate Stichting HomePlan

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close