Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Inschrijving programma ‘Ondernemen tegen eenzaamheid’ geopend voor sociale ondernemers

Nieuws

1 april 2021

Het Oranje Fonds en het KPN Mooiste Contact Fonds zijn op zoek naar twintig ambitieuze sociaal ondernemers die de komende drie jaar mee willen doen aan het programma 'Ondernemen tegen eenzaamheid' om eenzaamheid in Nederland aan te pakken. Zij krijgen financiële steun en begeleiding in de vorm van coaching, toegang tot een netwerk en landelijke zichtbaarheid.

Beeld ter illustratie.
Beeld ter illustratie. © Shutterstock // Jorm S

door Redactie Vf

Tijdens het programma krijgen de sociaal ondernemers de kans steeds kleine stapjes in hun ontwikkeling te zetten door te werken aan leiderschap, ondernemerschap en financieel management. De deelnemers kunnen een groep experts en ervaringsdeskundigen aanspreken en er is ruim de mogelijkheid om ook onderling ervaringen te delen. Na de ontwikkeling van het product wordt de focus verlegd naar het ontwikkelen van een duurzaam verdienmodel om vervolgens te richten op groei.

Het Oranje Fonds en het KPN Mooiste Contact Fonds zijn op zoek naar sociaal ondernemers met een unieke oplossing voor het eenzaamheidsprobleem en met intrinsieke motivatie. Vanzelfsprekend verwachten zij dat deelnemers zich volledig inzetten voor de ontwikkeling van hun plannen. 

‘Met ons gezamenlijke programma Ondernemen tegen eenzaamheid gaan we een groep sociaal ondernemers ondersteunen die zich willen inzetten om eenzaamheid in Nederland structureel te verminderen. Door in hen te investeren kunnen zij groeien en op termijn nog meer mensen uit de eenzaamheid helpen,' aldus Oranje Fonds directeur Sandra Jetten.

De inschrijvingen zijn geopend tot en met zondag 2 mei.

Meer over Oranje Fonds Eenzaamheid Sociaal Ondernemen KPN Mooiste Contact Fonds Ondernemen tegen eenzaamheid

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close