Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

MIC webinar: hoe interactie je helpt met profielverrijking en het vergroten van opbrengsten

Nieuws

23 maart 2021

In de week van 8 maart hield Jantje Beton haar jaarlijkse landelijke collecte. Naast mobiele journeys zetten zij ook chat voor hun mobiele collecte in. Na iedere mobiele donatie werd met behulp van interactieve chat een dialoog gestart met de anonieme donateur, met als doen om zoveel mogelijk persoonsgegevens en opt-ins te verzamelen voor ‘de Speelbeweging’ van Jantje Beton.

door Redactie Vf

De ontwikkelaars van de mobiele journey en chatfunctie MIC presenteren tijdens een webinar op dinsdag 30 maart 2021 van 14.00 tot 15.00 enkele praktijkcases. Naast de case van Jantje Beton komen ook de ervaringen van o.a. de Nierstichting aan bod. De cases zijn mooie voorbeelden van hoe je met mobiele journeys social impact kunt vergroten, opbrengsten verhoogt en waardevolle verbindingen aangaat. De webinar wordt gegeven door Jeroen de Rooij en Ine Polak en is gratis. Na een uurtje ben je weer helemaal op de hoogte van de nieuwste mogelijkheden om eenvoudig, gericht en persoonlijk jouw doelgroep te activeren.

Over MIC

Sinds 2021 is de mobiele chatoplossing van abbi insights een aanvulling op de Mobile Journey Cloud van MIC. Met deze integrale aanpak kunnen fondsenwervende goede doelen en culturele organisaties nu nog meer impact maken met storytelling, gegevens verrijken, leads genereren, onderzoek doen en conversiedoelstellingen behalen.

Inschrijven

Je kan je nog inschrijven via deze pagina. Na inschrijving ontvang je een bevestiging per e-mail en de mogelijkheid om zelf (anoniem) deel te nemen aan een chat-dialoog.

Meer over Chatbot Jeroen de Rooij Webinar abbi insights MIC Ine Polak

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close