Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

'Theoloog des Vaderlands' Almatine Leene in RvT World Vision

Personalia

8 maart 2021

Theoloog, predikant en schrijver Almatine Leene is per 5 maart 2021 toegetreden tot de Raad van Toezicht van World Vision. Leene geeft in het dagelijks leven les op Hogeschool Viaa in Zwolle en is bestuursvoorzitter van Veiligekerk.nl, een organisatie die grensoverschrijdend gedrag in de kerk wil voorkomen en aanpakken.

door Redactie Vf

'Het werk dat World Vision doet is erg belangrijk want daardoor worden miljoenen kinderen in meer dan honderd landen op een structurele manier geholpen. Omzien naar de meest kwetsbaren en onrecht aanspreken is een duidelijke Bijbelse opdracht en ik hoop als lid van de Raad van Toezicht daaraan een bijdrage te kunnen leveren,' vertelt Leene, sinds november 2020 ook 'Theoloog des Vaderlands'.

RvT-voorzitter Ingrid Allemekinders is erg blij met de toevoeging voor World Vision Nederland. 'Haar internationale theologische invalshoek zorgt voor verdere versterking van de deskundigheid en diversiteit die World Vision zoekt voor haar Raad van Toezicht in de komende strategische periode.'

Meer over Christelijk Raad van Toezicht World Vision Nederland Almatine Leene

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close