Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Aanmelding Nationale Vrijwilligersprijzen geopend tot 28 maart

Kort & Goed

1 maart 2021

Het Platform Vrijwillige Inzet zorgt tijdens het nationale Jaar van de Vrijwilliger voor de Nationale Vrijwilligersprijzen 2021. Het thema van de Nationale Vrijwilligersprijzen 2021 is ‘nieuwe gezichten’. De organisatie roept alle vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties in Nederland op om mee te dingen naar de prijs.

Beeld ter illustratie.
Beeld ter illustratie. © Lina Trochez - Unsplash

door Redactie Vf

Nederland kan niet zonder haar vrijwilligers, ‘de smeerolie van de samenleving’. Van de mensen die het buurthuis openhouden tot de coaches die kinderen laten sporten. Allen leveren ze een belangrijke bijdrage aan de maatschappij.

Er zijn drie categorieën in de Nationale Vrijwilligersprijzen: lokaal, landelijk en individueel. Voor de lokale award (7.500 euro en 12 keer een filmproductie) kunnen lokale initiatieven of organisaties, maar ook afdelingen van landelijke organisaties meedingen. De genomineerden voor de landelijke prijs (ook 7.500 euro), worden door het bedrijfsleven gekozen. De individuele prijs gaat naar in totaal 350 vrijwilligers, die ieder een prijs van 250 euro ontvangen. Dit zijn vrijwilligers die extra bijzonder zijn voor een initiatief of organisatie.

De prijzen worden beschikbaar gesteld door de VriendenLoterij en het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Men kan zich nog tot 28 maart aanmelden via www.vrijwilligersprijzenlokaal.nl. De prijsuitreiking wordt door het het Ministerie van VWS in juni gedaan.

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close