Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Claire de Rooij nieuw hoofd Fondsenwerving en Partnerships UNHCR

Personalia

22 februari 2021

Claire de Rooij is het nieuwe Hoofd Fondsenwerving & Partnerships bij UNHCR Nederland. De communicatiedeskundige met ruime ervaring in de private sector treedt per februari aan, al vervulde ze de rol al een tijdje ad-interim. Met de Rooij wil UNHCR werken aan een ‘stevigere positionering’ van de organisatie in Nederland.

Claire de Rooij (UNHCR)
Claire de Rooij (UNHCR)

door Redactie Vf

‘Ik zie heel veel kansen als het gaat om het vergroten van de achterban in de particuliere sector. Maar ook op het versterken van bestaande partnerships en het opzetten van nieuwe waardevolle samenwerkingen zal een grote focus liggen’, aldus De Rooij, die in haar carrière ook actief was voor UNICEF en T-Mobile. ‘Zo willen we nog meer impact creëren en aandacht vragen voor de benarde situatie waar veel vluchtelingen zich in bevinden. Dat is uiteindelijk waar we het met zijn allen voor doen.’

VN-Vlichtelingenorganisatie UNHCR leidt en coördineert al zeventig jaar hulpacties voor vluchtelingen. De non-profit is in 130 landen actief. Sinds de oprichting heeft UNHCR al meer dan vijftig miljoen mensen geholpen met het opnieuw opbouwen van hun leven.

Bron: UNHCR
Meer over Claire de Rooij UNHCR Nederland

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close