Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

FIN roept fondsen op Stichting Urgente Noden Nederland (SUN) te steunen

10 februari 2021

Fondsenkoepel FIN roept fondsen op om eventueel extra geld te besteden voor mensen met urgente noden en haar partnerorganisatie Stichting Urgente Noden (SUN) te steunen. Zij bieden (financiële) noodhulp voor mensen die dat nodig hebben, en zeker in coronatijd is dat vaker gewenst. Hulpbehoevenden kunnen bij een van de tientallen SUN-bureaus aankloppen voor hulp.

Logo van Fondsen in Nederland (FIN)
Logo van Fondsen in Nederland (FIN)

door Redactie Vf

SUN Nederland vindt dat noodhulp niet van toeval afhankelijk mag zijn en streeft daarom naar een landelijk dekkend netwerk van noodhulpbureaus. Op dit moment reikt dat netwerk voornamelijk tot de noordelijke provincies, maar ook in (en in de omgeving van) Amsterdam, Haarlem, Delft, Rotterdam, Breda, Utrecht, Zwolle en Enschede. De organisatie werkt op lokaal niveau samen met gemeenten, donateurs, dienst- en hulpverleners, met als doel om aan zoveel mogelijk mensen een helpende hand toe te reiken.

‘Met een gift voorkomen SUN-noodhulpbureaus veel persoonlijk leed en maatschappelijke kosten, en verbeteren zij kwaliteit van leven omdat deze werkt als vangnet of springplank voor personen met urgente noden,’ schrijft de fondsenkoepel op haar site.

Meer over Noodhulp FIN Coronavirus Fondsen CoVid-19 Stichting Urgente Noden

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close