Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Tweede Lokale Goededoelengids gepresenteerd in Alkmaar

26 januari 2021

In navolging van de eerste Lokale Goededoelengids in Den Bosch is vorige week de tweede gids gepresenteerd in Alkmaar. De voorzitter van de Stichting Goede Doelen Alkmaar Cees Huisman, reikte op 20 januari het eerste exemplaar van de gids uit aan waarnemend burgemeester Emile Roemer. In de gids staan 65 lokale goededoelenorganisaties uit de gemeente.

Emile Roemer met de Goededoelengids.
Emile Roemer met de Goededoelengids. © Facebook: Goede Doelen Alkmaar @072goededoelen

door Redactie Vf

Lokale Goededoelengidsen worden in samenwerking met plaatselijke Rotaryclubs gerealiseerd met het doel om lokale organisaties onder de aandacht van donateurs, erflaters, bedrijven en serviceclubs te brengen. De voorbereidingen voor de goededoelengids in Alkmaar startten eind 2019 met de oprichting van de Stichting Goede Doelen Alkmaar. In september startte een wervingscampagne, nadat er een maand eerder een website online verschenen was.

Op dit moment overwegen verschillende andere Rotary- en serviceclubs een lokale goededoelengids te ontwikkelen, waaronder in de gemeentes Maastricht, Culemborg en Meierijstad.

Meer over Den Bosch Alkmaar Emile Roemer Lokale Goededoelengids Rotary

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close