Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Vf wenst je prettige Kerstdagen en een gezond 2021

Kort & Goed

23 december 2020

De kerstdagen en nieuwjaar zullen dit jaar een beetje anders zijn dan andere jaren. Geen kerst vieren met de hele familie, geen dagjes uit en geen vuurwerk. Toch is het een ideaal moment om even tot rust te komen en te herstellen in aanloop naar volgend jaar. Ook wij doen de komende weken een klein stapje terug. Dit betekent vooral dat het wat langer kan duren voordat je antwoord op servicevragen krijgt.

Logo Vakblad fondsenwerving.
Logo Vakblad fondsenwerving. © Vakblad fondsenwerving

door Redactie Vf

Ben je tijdens de Kerstvakantie toch aan het werk, of heb je gedurende het jaar wat artikelen van het Vakblad gemist? De afgelopen twee maanden hebben we met de redactie vier edities van het Vakblad gemaakt, dus er is zeker genoeg te lezen. Ook verschijnen er enkele jaaroverzichten op onze site met het beste en meest inspirerende van het Vakblad fondsenwerving uit 2020.

Vanaf maandag 4 januari zijn we weer helemaal terug, met ambitieuze plannen voor het nieuwe jaar.

De redactie van het Vakblad fondsenwerving wenst je prettige feestdagen!

Meer over Vakblad fondsenwerving Kerstmis

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close