Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Sponsor Europe lanceert nieuw donatieplatform: Steunactie.nl

18 december 2020

Sponsor Europe heeft een nieuw donatie- en crowdfundingsplatform gelanceerd: Steunactie.nl. Via het platform kunnen individuen en organisaties geld ophalen voor een gezamenlijk doel door als collectanten bij je vrienden en kennissen aan te kloppen.

Homepage van Steunactie.nl
Homepage van Steunactie.nl

door Redactie Vf

De collectantenpagina is te personaliseren zodat deze onlosmakelijk aan de persoon en het doel in kwestie wordt gekoppeld. De collectant kan in zijn eigen dashboard de donaties (via Mollie) bijhouden en de betalingen gaan rechtstreeks naar de beheerder. Personen die voor hetzelfde doel collecteren kunnen samen in een groep geplaatst worden. Verder is het mogelijk om de groep te voorzien van een beschrijving, links naar social media accounts, logo’s en afbeeldingen.

Bij het platform worden donaties wekelijks uitbetaald en donateurs worden automatisch bedankt per mail, waardoor ‘de actie praktisch vanzelf loopt’, aldus Sponsor Europe.

Sponsor Europe

Sponsor Europe bestaat sinds 2003 en zet zich sindsdien in om de non-profitsector in de breedste zin van het woord te assisteren met fondsenwerving en geldinzamelacties. De afgelopen decennia heeft de organisatie ongeveer zesduizend clubs, verenigingen, goede doelen en kerken geholpen met een wervingsactie.

Meer over Crowdfunding Donatieplatforms Digitale collecte Sponsor Europe Steunactie.nl

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close